Aanmelding

Als je je wilt aanmelden en daarmee je interesse wilt aantonen in lidmaatschap bij de club, stuur dan een mailtje naar de secretaris. Wij gaan dan kijken of er een team is waar je in past. We kunnen eigenlijk nooit iets garanderen, dus houd je opties open en begin zo vroeg mogelijk met het zoeken naar een team/club voor volgend seizoen.

Inschrijving

Als we een team voor je hebben gevonden en je kan lid worden bij de club, dan kan je je inschrijven met het formulier op Lid worden. Dit betekent dus dat een bestuurslid of de aanvoerder van je nieuwe team je deze link heeft gegeven. Wij zorgen er dan voor dat je ingeschreven wordt bij de KNVB. Inschrijven kan gedurende het hele seizoen, maar hoe eerder, hoe beter.

Overschrijving

Als je in de afgelopen 3 jaar in de KNVB-competitie voor een andere club zaalvoetbal hebt gespeeld, heb je een overschrijving nodig. Als je naar een andere club wilt overschrijven, dan moet dat in principe voor 15 juli aangevraagd worden. Je hebt hiervoor geen formulier meer nodig. Dit gaat tegenwoordig via de KNVB, maar ervaring leert dat het altijd langer duurt dan je denkt.

Uitschrijving

Als je je wilt uitschrijven bij de club, stuur dan voor 1 juli een mailtje naar de secretaris.